AutoRoti Expert-Anvelope –Vulcanizare Mobila

      SC Autoroti Expert SRL  a fost infiintata in anul 2006  avand ca obiect de activitate comercializarea anvelopelor  precum si  prestari servicii auto. Cu o experienta de 10 ani in domeniu, imbinam foarte bine comercializarea anvelopelor cu montarea acestora  si gazduim anvelopele extrasezon ale clientilor in sistem”Hotel de Anvelope”

        Evolutia in domeniu,  precum si cererile clientilor nostril, ne-au impulsionat sa dezvoltam serviciile in anul 2012  deschizand  prima Vulcanizarea Mobila,  iar in 2015, pe cea de-a doua .

       Printre beneficiile aduse de Vulcanizarea Mobila enumeram, timp , bani, confort, siguranta, datorita timpului redus de executie a schimbului de anvelope vara sau iarna la inceputul  fiecarui sezon.

       Aceasta se adreseaza atat persoanelor fizice(familii,grupuri de prieteni care au cateva masini) , dar mai ales  companiilor ce detin flote, pentru care confortul ,costurile si disponibilitatea oamenilor, sunt problemele reale.

       Pentru schimbul de anvelope in sezon este nevoie de o  programare, timpul mediu pentru schimbarea si echilibratul a 4 anvelope este de aproximativ 35 min pentru o masina din clasa medie.

   Vulcanizarea Mobila este disponibila 24h din 24 pentru interventii in cazul penelor de cauciuc, fiind dotata complet  cu utilaje  care pot executa orice lucrare de vulcanizare,echilibrare,indreptare jante ,etc.

   Putem interveni si repara orice problema aparuta la roti pentru Autoturisme,Autoutilitare si 4x4 , anvelope cu dimensiuni intre 12-26 Inch ,chiar si anvelope cu sistem Run Flat,PAX.

   Generatorului de curent cu care este echipata Vulcanizarea Mobila ii permite sa faca interventii(ex;pene de cauciuc)  in orice zona .

    Pentru interventiile care  nu necesita deplasarea Vulcanizarii Mobile va stam la dispozitie in Ploiesti pe str. Marasesti ,Nr. 224 (Sensul giratoriu Cioceanu) intre orele 08.00-18.00 de Luni pana Vineri

    Vulcanizarea din Ploiesti  este dotata cu utilaje specializate pentru Indreptat Jante Aliaj sau Otel precum si generator de  azot. Detinem autorizatie R.A.R. clasa I,II,III, cu Nr.12121.

-Avanatajele Vulcanizarii Mobile :

         - Rapiditate, avem capacitatea de a monta-echilibra rotile  pentru 16 masini/zi.
        - Timpul, nu trebui sa va deplasati cu masina la vulcanizare  sau sa asteptati la cozi  pentru efectuarea schimbului de anvelope.
       - Costuri, nu exista consum de carburant pentru deplasarea autovehiculelor la un service de roti.
       - Eficienta angajatilor, nu este nevoie de soferi pentru deplasarea masinilor  la Vulcanizare,  oamenii  pot lucra  in timp ce se lucreaza la masina.
        - Disponibilitate, ne deplasam cu Vulcanizarea Mobila la dumneavoastra  pentru schimbul  anvelopelor in  sezon in baza programarii.

-Servicii adiacente Vulcanizarii Mobile:

       - Gazduire anvelope extrasezon (Hotel Anvelope).
       - Manipulare si  transport anvelope de la depozit catre locatia unde se efectueza schimbul si inapoi la depozit pentru gazduire .
       - Etichetare.
       - Completare  fise de montaj ,evidentiere stare anvelope demontate.
       - Completare proces verbal de predare-primire anvelope gazduite extrasezon.
       - Asigurare anvelope in caz de furt, incendiu, calamitati.

Programari pentru  Vulcanizarea Mobila,  precum si pentru Vulcanizarea Rapida, din Ploiesti, Str. Marasesti, Nr.224, se pot face  la tel: 0733/466.666.----0722/619.971---0723/374.877---

Sau online accesand link-ul de mai jos

Programare Vulcanizare Mobila